Calafell.tv | Calafell Ràdio 107.9 FM
Home / Esports  / Àlex Toledo, 13è i 11è en la seva tornada al Campionat d’Espanya de Superbikes

Àlex Toledo, 13è i 11è en la seva tornada al Campionat d’Espanya de Superbikes

El calafellenc remunta posicions en les dues curses disputades al Circuit de Barcelona-Catalunya

L’Àlex Toledo ha participat aquest de setmana en la quarta prova del Campionat d’Espanya de Superbikes substituïnt al pilot lesionat Daijiro Sako en l’equip català XCTech. Ho ha fet al Circuit de Barcelona-Catalunya, on hi ha disputat dues curses en la categoria SuperSport. El calafellenc s’ha hagut de conformar amb una 13ena i 11ena plaça de la seva categoria però s’ha mostrat combatiu amb la Yamaha R6 de 600 cc.

En la cursa d’aquesta diumenge, Toledo ha finalitzat en l’11è lloc de SuperSport i 14è a la classificació general, el mateix lloc amb el què partia en la graella. Un inici complicat, on li ha mancat ritme, l’ha fet perdre posicions, que finalment ha pogut recuperar, anant de menys a més en les 16 voltes al traçat.

En la cursa disputada dissabte, l’Àlex, que sortia desè, va patir una caiguda en l’inici de la cursa després d’una topada amb un altre pilot. El calafellenc es va poder reincorporar a la pista però la prova es va aturar en la quarta volta després d’un incident que va provocar la bandera vermella. En la nova sortida, sortint des del Pit-Lane, va remuntar posicions i, després de set voltes, va finalitzar en la 13ena plaça en la categoria SuperSport i 22è de la classificació general.

Després de les dues curses, el pilot calafellenc suma vuit punts en aquest certamen, a l’espera de saber si disputarà alguna prova més, en funció de l’evolució de la lesió de Sako. Si més no, l’Àlex ha sumat més quilòmetres abans d’afrontar la propera prova de l’Europeu de Moto 2 a MotorLand Aragón.